Què són els Premis Cactus?

En una frase: Els Premis Cactus son premis als projectes punters de Catalunya.

Presentació: Premis Cactus

Arrel de les ganes de promoure i premiar el talent gironí en els àmbits digital i de la comunicació, i del buit que varen deixar jornades com La Nit de la Comunicació que va tenir la seva última edició el 2009; dues associacions s’han unit per crear els primers Premis Cactus als millors projectes digitals, de màrqueting i comunicació. L’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona van crear aquest nou esdeveniment per donar-li continuïtat. Després d’arribar a tot Catalunya, en aquesta cinquena edició els premis s’obren a la Catalunya Nord.

Els Premis Cactus tenen l’objectiu de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors de Catalunya.

 

I fent el símil amb aquestes empreses i empresaris, es fàcil observar que no hi ha dos empreses iguals, com tampoc no hi ha dos cactus iguals. El cactus és una planta que sobreviu en les pitjors condicions climàtiques i suporta períodes llargs de sequera com els projectes empresarials sòlids. I fent un joc de paraules, en el camp empresarial moltes vegades cal punxar diverses vegades en una trajectòria professional per poder acabar realitzant projectes destacats.

 

Digitals Girona

Digitals GironaL’Associació Digitals Girona és una associació sense anim de lucre creada per professionals digitals i destinada a professionals del mateix sector amb l’intenció de procurar i fomentar la cultura digital, establir nexes i promoure la comunicació entre professionals digitals de la província de Girona, identificant les noves tendències i potenciant la compartició i creixement del coneixement. Organitzen tot tipus d’esdeveniments mensuals relacionades amb el món on-line i digital. Per les seves jornades hi han passat ponents de primer nivell com són Jorge Gonzales i Miguel Pascual de Clinic SEO, la Blogger i Consultora Anna Codina, el Hacker Juan Antonio Rivera, l’especialista en Cloud Computing Pere Hospital, l’equip tècnic de la plataforma Cronnection, l’expert en PHP Alex Corretgé, els consultors SEO Ivan Garcia i Cristian Hernández, l’Alber Alemany d’AlterEgo o en Jordi Catà d’Arambee.

www.digitalsgirona.org

Club de Màrqueting i Vendes de Girona

Club de Màrqueting de GironaEl Club de Màrqueting de Girona és l’associació de professionals del màrqueting i les vendes de la província de Girona que crea vincles entre els professionals del sector, promociona la formació de qualitat i fomenta el desenvolupament del màrqueting i la gestió comercial entre els professionals i empreses de la província.

www.clubdemarqueting.cat

Properament anunciarem totes les novetats que envoltaran els Premis Cactus 2019!

Estigueu atents!

Premis Cactus

Els Premis Cactus neixen de la voluntat de dues associacions professionals amb ànims de promocionar i donar valor al talent i la creació de les Comarques Gironines. Després d’unes primeres edicions exitoses les entitats organitzadores treballem per celebrar uns Premis Cactus 2019 inoblidables.

Poden participar

Els projectes han d’haver-se difós i/o realitzat entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018 i es podran inscriure a partir de l’1 de febrer de 2019, moment en què s’obriran les inscripcions.

Termini

Cada candidatura podrà presentar tants projectes com vulgui i a tantes categories com faci falta, podent incloure treballs de diferents clients. El període d’inscripció finalitzarà el 28 de febrer de 2019 (inclòs).

Llistat de categories

 • Gran Cactus
 • Millor Web
 • Millor Innovació de producte
 • Millor Videojoc
 • Millor Campanya de Màrqueting
 • Millor YouTuber
 • Millor Instagramer
 • Millor Campanya de Comunicació
 • Millor App
 • Millor Campanya de Màrqueting Social
 • Millor Projecte Tecnològic
 • Cactus Honorífic