Jurat 2020

Igone Bartomeu, Gerente de Public Affairs, Comunicación y Sostenibilidad del Área Este de Coca-Cola European Partners: Tras su paso por la Oficina de Comunicación del Govern de la Generalitat de Catalunya, se incorporó a Unilever España como Manager de Comunicación y RSC, después pasó por la marca Desigual. Finalmente, en 2019 se ha incorporado en el departamento de Comunicación y Sostenibilidad de Coca- Cola European Partners, donde desarrolla proyectos para actuar contra el cambio climático desde Horeca

Andreu Veà, pioner d’Internet. Enginyer en Telecomunicacions, doctor enginyer en Electrònica i màster en Gestió TIC. Ha representat a Espanya davant la Comissió Europea com a Digital Champion i és l’únic europeu de a l’Internet Hall of Fame Board. Va rebre el Premi Nacional a la Trajectòria Personal a Internet 2017 (Senat), i el Premi a la Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica 2018. Dirigeix el programa de recerca WiWiW a la Universitat de Stanford, convidat per Vint Cerf (un dels pares d’Internet). És jurat global i seleccionador nacional UNESCO d’aplicacions mòbils. Emprenedor, conseller, escriptor, investigador, i conferenciant, la seva passió és comunicar com la tecnologia pot millorar les nostres vides.

Pierre Roca director de L’Idem Barcelona y L’Idem, École des Métiers Créatifs. Desde 1997, L’IDEM, escuela internacional con doble campus (Francia y Barcelona), forma a los futuros profesionales de las artes creativas, especialmente en el ámbito de la animación y el diseño gráfico. També es president de Pole Action Media. Le cluster PAM, « Pôle Action Média », est un acteur de l’industrie créative et numérique centré sur le développement du territoire avec une logique transfrontalière et interculturelle. 

Jose Luis Casal, directivo y profesor de Márketing y mentor de emprendedores en IMF Business School

Joaquim Salvi Mas és un enginyer i professor català, elegit rector de la Universitat de Girona el 2017. Llicenciat en informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor en Enginyeria Industrial -Premi Extraordinari d’Enginyeria- per la Universitat de Girona.

Gina Tost i Faus és una comunicadora i periodista especialitzada en videojocs i tecnologia. És professora de comunicació a la Universitat Politècnica de Catalunya i professora d’història i indústria dels videojocs al Tecnocampus de Mataró. 

Albert Alemany, CEO Alterego web, Servicios especializados en web 2.0 y webs participativas. Diseño y creación de páginas web orientadas al rendimiento de objetivos marcados.

Albano Sanchez-Ossorio, CEO ASARTEC, ofereix serveis d’Assessorament i Consultoria en el camp de l’Enginyeria Informàtica, amb la garantia d’obtenir un bon servei i un bon assessorament. Realitzem serveis de Consultoria i Assessoria en la implantació d’aplicacions diverses, processos industrials i assessoria legal.

Carmen Ortega-Monasterio, Directora de comunicaciones y PR Manager en Cooltra Motos.En Cooltra somos especialistas en proveer soluciones de movilidad sostenible sobre dos ruedas, a través de la innovación, la tecnología y el talento.

Didac Lee es emprendedor desde hace 21 años, habiendo fundado 15 empresas (entre las que destacan TradeInn, Zyncro o Fhios) que suman más de 400 empleados repartidos entre Estados Unidos, México, Argentina, India, China, entre otros.

Pitu Sabadí , CEO Pleasepoint. Sóc un entusiasta de l’agile i el TDD. M’agraden els reptes i participar en projectes engrescadors, sempre treballant amb tecnologies punteres i seguint unes bones pràctiques. Estic especialitzat en el món web, tan per aplicacions com per pàgines web comercials.

Elisabet Golobardes Ribé és actualment professora catedràtica de La Salle – Universitat Ramon Llull. Llicenciada en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, doctora en Enginyeria Informàtica per la Universitat Ramon Llull, i Programa de Direcció General (PDG) per l´IESE Business School. Membre del Grup de Recerca DS4DS (Research Group on Data Science for the Digital Society). Membre de la col·laboració LHCb del CERN.

Gemma Oliver Campins, diplomada en Ciències Físiques i Enginyeria Superior en Electrònica, és consultora de Serveis Digitals de Telefònica. Actualment, i després de cursar un màster a l’EAE que l’ha certificat com a Coach, complementa la seva feina amb sessions delife coaching per empresaris.

José Angel Abancens, Presidente Asociación Empresarial de Publicidad, Presidente – Patrono Fundador de la Fundación de la Comunicación, Presidente y Fundador del Premio Nacional de Creatividad José Maria Ricarte, Presidente y Fundador del Open Creatiu. Festival de Publicidad de Cataluña, Vicepresidente Federación Nacional de Empresas de Publicidad, Vocal Junta Directiva Academia de la Publicidad i Vocal Junta Directiva Fomento de Trabajo Nacional