Els Premis Cactus es posposen i s’afegeixen a l’edició 2021

Els Premis Cactus, als millors projectes de màrqueting, comunicació i noves tecnologies de Catalunya i Catalunya Nord, organitzats per l’Associació Premis Cactus, es posposaran al proper 2021.

Acordat per unanimitat dins la junta dels Premis Cactus, la gala es posposarà al maig de l’any vinent amb un format especial que contemplarà les dues temporades: 19/20 i 20/21.
Per tant, de forma extraordinària, es mantindran obertes les inscripcions a la web dels Premis Cactus (www.premiscactus.com) durant tot el 2020 de forma que es puguin inscriure ja projectes realitzats també durant aquest any.

Therese Jamaa, guanyadora de la categoria GRAN CACTUS escollida per la junta dels Premis Cactus, per el seu suport a la gran difusió del coneixement digital i l’ús del big data per fins socials, també ha confirmat que recollirà el seu guardó presencialment al maig de l’any vinent a Girona.

Però perquè els Premis Cactus no morin aquest 2020, des de la junta s’han creat els MINICACTUS, uns petits guardons replica de l’original de Pep Farrés.

Amb un total de 20 estatuetes, es vol premiar projectes digitals o de comunicació que hagin millorat d’alguna forma el dia a dia de les persones confinades o malaltes per la COVID19.

Aquests petits guardons es començaran a entregar a partir del mes de novembre d’enguany i es podrà conèixer la història de cadascún dels guardonats a les xarxes socials dels Premis Cactus.  A més, qualsevol persona pot fer arribar informació sobre nous projectes COVID a info@premiscactus.com

Aquest nou format de “Premis Cactus 2020” es farà paral.lelament amb la presentació dels guardons personalitzats per els artistes d’enguany. A partir d’aquest Octubre podreu començar a descobrir com seran els guardons acabats per la gala de 2021 i a quina categoria correspon cada un. Animem a tothom que presenti les seves candidatures o projectes a la web.

Llarga vida als Premis Cactus!

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.