Avís legal

El lloc web i el domini premiscactus.com corresponen a Premis Cactus, una inciativa conjunta de l’associació Club de Màrqueting de Girona i de l’associació Digitals Girona. El correu electrònic de contacte és info@premiscactus.com.

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Premis Cactus, o a tercers que han autoritzat el seu ús.

Premis Cactus presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Premis Cactus autoritza el seu ús exclusivament amb aquestes finalitats.

Qualsevol ús d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Premis Cactus, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a premiscactus.com (framing).

Responsabilitat sobre els continguts

Tot i que Premis Cactus actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas de que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti.

Per això Premis Cactus manifesta que les referències dels serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Premis Cactus fins a la contractació expressa d’una comanda.

Premis Cactus es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

Premis Cactus no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc web.

Condicions d’ús

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’estat espanyol.

Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.