Kel Domènech

Kel Domènech

Crear sense límits preconcebuts

Kel Domènech parteix d’uns estudis i coneixements en formació professional dins el món de la ebenisteria, la restauració, escultura i talla. En la part més teòrica, formació en història del moble, història de l’art i arquitectura.

Des dels anys 80, ha treballat tant en obra privada com en restauració de béns mobles d’institucions públiques, comprenent peces dels segles XVII, XVIII, XIX i XX. Al mateix temps ha anat creant diverses col·leccions d’escultura pròpia explorant un gran ventall de materials.

Ara, 30 anys després dels seus inicis, aplica tota l’experiència constructiva, el profund coneixement de materials, tècniques i la formació teòrica continuada des dels seus inicis per desenvolupar una escultura que engloba tot aquest univers particular en cada obra.

La seves peces exploren el color, els sentiments, les textures, les emocions, els materials, la visualització, reflexionant sobre el passat, futur, tècnica, art i teoria. Unes peces eclèctiques físicament i conceptualment en l’estat més pur de la paraula.