Ampliació de termini 2019!

Ampliació del termini d’inscripció fins el dilluns 4 de març!

Després de moltes peticions perquè allarguéssim el plaç per presentar els vostres projectes hem decidit fer-vos cas i allargar el termini fins el dilluns 4 de març a les 24:00h.

Ara ja no teniu excusa per no presentar-vos! Ara feu-nos feliços a nosaltres i no espereu fins l’últim moment per presentar els vostres projectes.

 

Aprofitem per deixar-vos un recordatori de les preguntes més freqüents:

Què son els Premis Cactus?
Els Premis Cactus tenen com a objectiu donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, de comunicació i noves tecnologies de Catalunya.

Qui els organitza?
Arrel de les ganes de promoure i premiar el talent en aquests àmbits, dues associacions sense ànim de lucre, fa 5 anys es van unir per crear els Premis Cactus: l’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona.

Qui s’hi pot presentar?
S’hi pot presentar qualsevol empresa de Catalunya que hagi desenvolupat un projecte susceptible de ser premiat en una de les categories: Millor Web, Millor App, Millor Projecte Tecnològic, Instagramer del any, Youtuber de l’any, Millor innovació de Producte, Millor Campanya de Comunicació, Millor Campanya de Màrqueting i Millor Campanya de Màrqueting Social.
Els projectes han d’haver-se difós i/o realitzat entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2018.

Fins quan tenim temps?
El període d’inscripció s’ha ampliat fins el dilluns 4 de març dels 2019 a les 24:00h.

Com ens podem presentar?
Ho pots fer a través del següent formulari de la web: PARTICIPA

Quan es lliuren els premis?
Els Premis es lliuren en una gala al Teatre Municipal de Girona el dia 4 d’abril del 2019.

Què es guanya?
Els guanyadors de cada categoria dels Premis Cactus rebran un guardó únic. Es tracta d’una iniciativa artística que vam iniciar a la segona edició i que dóna un valor afegit als premis. Cada guardó s’entrega a un artista reconegut per tal de que el personalitzi amb la seva tècnica.
A més, la categoria de Millor campanya de màrqueting social rebrà una dotació de 3.000€ que servirà per donar impuls a la iniciativa social en la que treballi.

Voleu més informació sobre els Premis Cactus?
Podeu visitar premiscactus.com o seguir-nos a les xarxes social, som a facebook, Twitter i Instagram.

 

Per qualsevol dubte podeu enscriurens a info@premiscactus.com

 

Moltes gràcies i molta sort!