Què són els Premis Cactus?

En una frase: Els Premis Cactus son premis als projectes punters de la província de Girona.

Presentació: Premis Cactus

Arrel de les ganes de promoure i premiar el talent gironí en els àmbits digital i de la comunicació, i del buit que varen deixar jornades com La Nit de la Comunicació que va tenir la seva última edició el 2009; dues associacions s’han unit per crear els primers Premis Cactus als millors projectes digitals, de màrqueting i comunicació. L’Associació de Professionals del Màrqueting i les Ventes de Girona i l’Associació Digitals Girona han crear aquest nou esdeveniment a la província amb ganes de que hi hagi continuïtat.

Els Premis Cactus neixen amb la intenció de donar rellevància als millors projectes digitals, de màrqueting, comunicació, desenvolupament tecnològic i disseny online, amb ganes de potenciar les empreses d’ambdós sectors establertes a la província de Girona.

Sabem del talent que tenim a la província i de la dificultat que te aquest per poder exercir la seva professió sense haver d’emigrar per això creiem que es mereixen un reconeixement tots aquells projectes que estan fets a la província o per a empreses gironines.

Els Premis Cactus busquen recompensar els esforços de professionals de l’entorn digital i el màrqueting, i d’empreses que confien en els professionals d’ambdós sectors de la província. Persones i empreses que contribueixen al desenvolupament del talent local.

I fent el símil amb aquestes empreses i empresaris, es fàcil observar que no hi ha dos empreses iguals, com tampoc no hi ha dos cactus iguals. El cactus és una planta que sobreviu en les pitjors condicions climàtiques i suporta períodes llargs de sequera com els projectes empresarials sòlids. I fent un joc de paraules, en el camp empresarial moltes vegades cal punxar diverses vegades en una trajectòria professional per poder acabar realitzant projectes destacats.

Per la presentació i moderació d’aquest acte comptarem amb la col·laboració del conegut periodista i escriptor Martí Gironell.

La Jornada constarà d’una taula rodona amb experts d’alt nivell sobre temes de caire digital i de màrqueting i un moderador que controlarà el temps i dirigirà les converses. Seguidament es realitzarà l’entrega dels 10 premis i posteriorment ho celebrarem tots plegats amb un cocktail a peu dret per a tots els assistents.

Digitals Girona

Digitals GironaL’Associació Digitals Girona és una associació sense anim de lucre creada per professionals digitals i destinada a professionals del mateix sector amb l’intenció de procurar i fomentar la cultura digital, establir nexes i promoure la comunicació entre professionals digitals de la província de Girona, identificant les noves tendències i potenciant la compartició i creixement del coneixement. Organitzen tot tipus d’esdeveniments mensuals relacionades amb el món on-line i digital. Per les seves jornades hi han passat ponents de primer nivell com són Jorge Gonzales i Miguel Pascual de Clinic SEO, la Blogger i Consultora Anna Codina, el Hacker Juan Antonio Rivera, l’especialista en Cloud Computing Pere Hospital, l’equip tècnic de la plataforma Cronnection, l’expert en PHP Alex Corretgé, els consultors SEO Ivan Garcia i Cristian Hernández, l’Alber Alemany d’AlterEgo o en Jordi Catà d’Arambee.

www.digitalsgirona.org

Club de Màrqueting i Vendes de Girona

Club de Màrqueting de GironaEl Club de Màrqueting de Girona és l’associació de professionals del màrqueting i les vendes de la província de Girona que crea vincles entre els professionals del sector, promociona la formació de qualitat i fomenta el desenvolupament del màrqueting i la gestió comercial entre els professionals i empreses de la província.

www.clubdemarqueting.cat

Properament anunciarem totes les novetats que envoltaran els Premis Cactus 2017!

Estigueu atents!

Premis Cactus

Els Premis Cactus neixen de la voluntat de dues associacions professionals amb ànims de promocionar i donar valor al talent i la creació de les Comarques Gironines. Després d’unes primeres edicions exitoses les entitats organitzadores treballem per celebrar uns Premis Cactus 2017 inolvidables.

Poden participar

Els projectes han d’haver-se difós i/o realitzat entre l’1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2016 i es podran inscriure a partir del 16 de desembre de 2016, moment en què s’obriran les inscripcions.

Termini

Cada candidatura podrà presentar, com a màxim, un projecte per categoria, podent incloure treballs de diferents clients. El període d’inscripció finalitzarà el 15 de febrer de 2017 (inclòs).